Wednesday, 11 July 2012

Happy-2 Bersama :-)

hello peet :) hari nih entry berkenaan dengan seorang yang bernama SAHABAT . hewhew . kay sekarang kita kenal-2 dia dulu kay . nama dia AZIM . umur dia 16 tahun . kay cukup kod setakat tuh . bhahaha . korang nak tahu tak budak nih seorang yang peramah , penyayang ( yang tuh kurang pasti , bhaha ) , haaa , ada hari tuh sambutan hari guru , kami ada snap picture sekali . time uhh , kami nampak sweet jaaa . hewhew . ramai jelous kod tengok kami . biarkan , ada aku kesah .

Friday, 16 December 2011

Pasrah ! ;)

auch ! Aku CEMBURU wey , . ! dia da ada GF la wey . tapela kan , pilihan hati dia . siapa la kita nak tentukan pilihan hati dia , . mungkin bukan jodoh nak dekat dengan dia . terima je la dengan terbuka :) memang susahkan lumrah kehidupan ni ! ada saja dugaan yang datang , yang kita harus tempuh . ! tapi , seyez la , aku suka kat dia lagi , macam mana nak bagi hilang rasa suka dan sayang aku kat dia ? memang ta boleh hilang la
:(( dalam diam aku simpan perasaan kat dia . ta ada seorang pun yang tahu yang aku simpan perasaan kat dia . aku tak tahu nak tulis apa lagi ! hati aku memang sedih gelaa-gela doe ! tapela , mungkin suatu hari nanti aku akan jumpa yang terbaik untuk aku kan :D




hari ini memang hari menyedihkan buad aku :( tapi , tapa :))aku doakan diaorang selalu happy ;)

Budak Perasan Cantik , ( whatever lha ) :P


Hahaha , tajuk aku tak seronok en ? Mcm hape je perangai . Kk , kita watlek . Ape ? Ape ? Gambar bawah ni lawa ? Ye ke ? Wehhhh , Thankyou :3 *syoksendiri . Hahahaha :P

Monday, 7 November 2011